Η εταιρία μας

Η Derxis είναι ένα τεχνικό γραφείο συμβούλων μηχανικών και εκτιμητών ακινήτων με έδρα στη Θεσσαλονίκη . Δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων και του real estate παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σύμφωνα με τους κανόνες της διεθνούς και ελληνικής πρακτικής.

Η εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών και του real estate, καθώς και η εκτεταμένη γνώση της αγοράς ακινήτων αποτελούν εγγύηση για επιτυχημένη πώληση. Την διεύθυνση της Derxis έχει αναλάβει ο Δίκος Δημήτριος, πολιτικός μηχανικός και σύμβουλος εκτιμητής ακινήτων με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του real estate και των κατασκευών, και με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας.

Η Derxis αναλαμβάνει την διαχείριση των ακινήτων σας, και εφαρμόζει ένα μοναδικό σύστημα προώθησης και προβολής ακινήτων που αποδεδειγμένα επιτυγχάνει τον στόχο της πώλησης, στην καλύτερη δυνατή τιμή και το συντομότερο δυνατόν, χωρίς κόπο από εσάς.

Η Derxis θα σας εξυπηρετήσει και θα σας βοηθήσει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας πώλησης, πραγματοποιώντας πολεοδομικό και τεχνικό έλεγχο του ακινήτου σας και θα σας προμηθεύσει με ενεργειακό πιστοποιητικό, βεβαίωση μηχανικού ότι άλλο χρειαστεί ώστε η διαδικασία της πώλησης του ακινήτου να ολοκληρωθεί εύκολα και γρήγορα.

Η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση των στελεχών μας , καθώς και η εκτεταμένη γνώση της κτηματαγοράς , αποτελούν την εγγύηση ότι συνεργάζεστε με τον ιδανικό σύμβουλο ώστε οι αποφάσεις σας για την ακίνητη περιουσία σας να είναι ορθές και επικερδής.

Η Derxis αναλαμβάνει ακόμη και την αρχιτεκτονική μελέτη και την έκδοση άδειας δόμησης για νέες κατασκευές , καθώς και την έκδοση αδείας λειτουργίας για καταστήματα, βιομηχανίες και ιατρεία . Το τεχνικό μας τμήμα θα ανακαινίσει τον χώρο σας, με ποιοτικά υλικά και με έμπειρα συνεργεία, κάτω από τις οδηγίες του interior designer της Derxis . Οι πολιτικοί μηχανικοί της εταιρείας μας θα διεκπεραιώσουν την διαδικασία τακτοποίησης αυθαιρέτων με τον ισχύοντα νόμο , με συνέπεια και υπευθυνότητα ώστε να προστατέψετε και να αξιοποιήσετε την περιουσία σας.

Στην Derxis απολαμβάνετε υπηρεσίες one stop shop, σας καλύπτουμε πλήρως σε ότι αφορά στην ακίνητη περιουσία, ώστε να κερδίζετε χρόνο και χρήματα.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και σας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας , για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Στην διάθεσή σας

Δίκος Δημήτριος
πολιτικός μηχανικός ΑΠΘ